Naar boven

AfterShokz

AfterShokz

AFTERSHOKZ

Aftershokz is opgericht in 2011 en produceerde in eerste instantie oordopjes voor speciale militaire eenheden en de politie. Vandaag de dag zijn deze bijzonder handige oordopjes voor iedereen beschikbaar.

AFTERSHOKZ OORDOPJES

De oordopjes van Aftershokz zijn voorzien van de innovatieve ‘bone conduction’ technologie. Hierdoor luister je op een unieke manier naar muziek. Je hoeft niet langer dopjes in je oren te stoppen, maar draagt de oordopjes tegen je jukbeenderen aan. Kleine vibraties sturen vervolgens je favoriete hardlooptracks door naar je oren. Het grote voordeel hiervan is dat je gehoorgang vrij blijft en je omgevingsgeluiden blijft waarnemen. Wel zo veilig wanneer je op straat gaat hardlopen!

COMFORT TIJDENS HET HARDLOPEN

Naast veiligheid bieden de oordopjes van Aftershokz ook de nodige comfort. De lichtgewicht oortjes zijn speciaal ontwikkeld om goed te blijven zitten tijdens het sporten zonder irritaties te veroorzaken. Bovendien kunnen de oortjes ook niet uitvallen tijdens je runs. Verder zijn ze zweet bestendig en kunnen ze tegen een buitje. Ook is het mogelijk om telefoongesprekken te voeren via de oordopjes van Aftershokz.