Omschrijving

De METASPEED™ SKY+-wedstrijdschoenen zijn ontworpen voor hardlopers die snel willen starten en nog sneller willen finishen. Hardlopers die deze schoenen dragen, kunnen grotere stappen zetten en energie besparen bij elke stap.

De METASPEED™ SKY+ is exclusief verkrijgbaar bij Runnersworld Amsterdamse Bos. Wij zijn één van de slechts vijf fysieke winkels in Nederland die deze wedstrijdschoen mogen aanbieden! Er is een beperkte oplage. Ben jij op zoek naar snelheid en de nieuwste innovaties in carbon? Kom snel langs bij Runnersworld Amsterdamse Bos. Hier kun jij deze schoen komen uitproberen. Online bestellen is ook mogelijk.

Dankzij een energieke schuimrubberen tussenzool en een vooruitstuwende plaat van koolstofvezel, kunnen hardlopers in deze schoenen meer energie besparen en later in de wedstrijd hun tempo behouden.

Waarom duurzaam?
Minstens 20% van het bovenwerk is gemaakt van gerecyclede polyester. De sockliner wordt gemaakt met een verfproces dat het waterverbruik met ongeveer 33% vermindert en de koolstofuitstoot met ongeveer 45% vergeleken met de conventionele verftechnologie.

Specificaties

Geslacht Heren
Artikelgroep Hardloopschoenen
Merk Asics
Artikelnummer iic.asics.1013a115.301
Kleurcode 301
Pronatie Neutraal
Ondergrond Weg
Demping high
Doel Snelheid
Kenmerk Race