Hyperion Tempo hardloopschoenen

149,99 104,99
Art.nr:
iic.brooks.1103391d.64
Zwart
Maattabel Brooks

Omschrijving

  • Pronatie: Neutraal
  • Gewicht: 207 gram
  • Drop: 8 mm

Bereik doelen sneller met de Hyperion Tempo. Het is ontworpen om hardlopers te helpen meer te bereiken tijdens elke training, daarom is deze schoen lichtgewicht en adaptief - met technologie die afwijkingen vermindert en energie bespaart. Het resultaat? Lopers kunnen sneller trainen en herstellen, waardoor hun voortgang wordt versneld. De unieke constructie houdt de hardloper in zijn favoriete bewegingspad, bespaart energie en helpt hem om sneller te herstellen en sneller weer op gang te komen.

Brooks heeft DNA FLASH-schuim ontwikkeld om hardlopers te helpen sneller te trainen en trainingen te maximaliseren. Een infusie van stikstof zorgt voor een lichtgewicht maar toch veerkrachtige rit die zich aanpast aan jouw pas. Het geweven bovenwerk biedt optimale stretch en ademend vermogen om hardlopers kilometers lang comfortabel te houden.

De Hyperion Tempo is voor hardlopers die het meeste uit hun trainingen willen halen. Nu kunnen ze sneller trainen en herstellen - en sneller doelen bereiken.

Specificaties

Geslacht Heren
Artikelgroep Hardloopschoenen
Merk Brooks
Artikelnummer iic.brooks.1103391d.64
Kleurcode 64
Pronatie Neutraal
Ondergrond Weg
Demping Medium
Doel Snelheid
Weeromstandigheid Geschikt voor natte omstandigheden
Kenmerk Herstel