ZoomX Streakfly hardloopschoenen

149,99
Art.nr:
iic.nike.dj6566.100
Maattabel Nike

Omschrijving

SNELLER DAN HET LICHT.
De Nike ZoomX Streakfly is onze lichtste wedstrijdschoen en is gemaakt voor snelheid zodat je je concurrenten achter je kunt laten in een wedstrijdloop van 1, 5 of 10 kilometer. De schoen heeft een laag profiel met strakke details waardoor het voelt alsof je niets draagt. Dit zorgt voor beter contact met de ondergrond zodat jij je persoonlijke record kunt breken.

Laag en wendbaar
Een ZoomX middenzool over de gehele lengte houdt de schoen licht en responsief. De foam stack is lager dan in de Vaporfly voor minder gewicht en een directer gevoel. Het resultaat is een schoen die zo licht is dat je vergeet dat je hem aan hebt en je responsieve bescherming geeft met het ZoomX foam zodat je tijdens je race je hoogste tempo kunt bereiken in bochten en sprints.
Ondersteunend en gestroomlijnd
Een ultradun bovenwerk van knit materiaal is licht en biedt de ondersteuning die je nodig hebt tijdens een wedstrijd. Extra verstevigingen in de voorvoet houden je voet op de plek. Het vernieuwde, gestroomlijnde vetersysteem is aan de zijkant geplaatst. De tong met inkepingen vermindert de druk boven op je voet.
Grip waar je die het hardst nodig hebt
De buitenzool is ontworpen aan de hand van gegevens uit onderzoek naar hardlopers. Die informatie is gebruikt om grip te bieden waar je die nodig hebt met een patroon dat contact met de ondergrond maakt op basis van hoe je voet de grond raakt. Het resultaat is een stevige grip bij het neerkomen van de hiel tot het afzetten met de tenen, zodat je de concurrentie voor blijft.
Een deels geïntegreerde tong zorgt voor een stevige pasvorm.

Specificaties

Geslacht Heren
Artikelgroep Hardloopschoenen
Merk Nike
Artikelnummer iic.nike.dj6566.100
Kleurcode 100
Pronatie Neutraal
Ondergrond Weg
Demping Medium
Doel Snelheid
Kenmerk Race