GEL-Nimbus Lite 2 hardloopschoenen

179,99 125,99
Art.nr:
iic.asics.1011b009.404
Maattabel ASICS

Omschrijving

  • Pronatie: Neutraal
  • Gewicht: 256 gram
  • Drop: 8 mm

De GEL NIMBUS® LITE 2 hardloopschoen bouwt voort op ASICS GEL NIMBUS® erfgoed door neutrale hardlopers een lichter ontwerp en uitstekende demping te bieden. Terwijl de eerste iteratie zich concentreerde op het combineren van een zacht en lichtgewicht ontwerp, bouwt deze versie voort op dezelfde mentaliteit, maar creëert een nog soepelere dempingservaring.

Ontworpen met een geavanceerd softwareprogramma dat de dempingseigenschappen van de schoen helpt verbeteren, verwijst dit model ook naar de ontwerptaal van de GEL NIMBUS®-serie terwijl het een lichtere en zachtere loopervaring creëert. Ondertussen verbetert de GEL® technologie demping in de voorvoet en achtervoet het comfort en tegelijkertijd de schokabsorptie. Bovendien verhoogt de ASICS LITE rubberen buitenzool de duurzaamheid van de schoen en verlengt hij het aantal kilometers dat je uit je hardloopschoenen haalt.

Door geavanceerde technologie te combineren met designnuances die onze GEL NIMBUS®-serie halo hebben, maakt de GEL NIMBUS® LITE 2 hardloopschoen deel uit van onze missie om een duurzamere wereld te helpen creëren en tegelijkertijd zachte demping en lichtgewicht comfort te bieden.

Waarom duurzamer?
Deze stijl maakt deel uit van het duurzaamheidsinitiatief van ons merk en bevat ook een reeks gerecyclede materialen terwijl er minder middelen worden gebruikt voor een milieuvriendelijkere ontwerpbenadering. Bijna het hele bovenwerk van de GEL NIMBUS® LITE 2 is gemaakt van gerecyclede materialen die ervoor zorgen dat je voeten beter ademen tijdens het hardlopen. Tegelijkertijd bevat de FLYTEFOAM® tussenzooltechnologie Cellulose Nanofiber, een duurzaam materiaal dat de duurzaamheid van het schuim verhoogt.

Specificaties

Geslacht Heren
Artikelgroep Hardloopschoenen
Merk Asics
Artikelnummer iic.asics.1011b009.404
Kleurcode 404
Pronatie Neutraal
Ondergrond Weg
Demping high
Doel versatile