GEL-Trabuco 9 trailschoenen

139,99
Art.nr:
iic.asics.1011b030.400
Blauw
Maattabel ASICS

Omschrijving

  • Pronatie: Anti-Pronatie
  • Gewicht: 306 gram
  • Drop: 8 mm

De GEL-TRABUCO 9-schoen is van boven naar beneden opnieuw ontworpen om zichzelf te profileren als een allround trailpionier. Robuust en comfortabel zijn de twee termen die deze trailrunningschoen het beste omschrijven. Het is daardoor perfectvoor de offroad-hardloper die op zoek is naar uitstekende duurzaamheid, bescherming en grip.

Nadat hij het bovenwerk van de schoen opnieuw heeft uitgevonden, weegt deze versie ongeveer 30 gram minder dan zijn voorganger. Het geavanceerde comfort komt van het FLYTEFOAM-middenzoolmateriaal dat is gekoppeld aan GEL-technologie-demping in de hiel. Het is uitgerust met een DUOMAX-ondersteuningssysteem dat zorgt voor een stabielere rit. Deze plaatsing van schuim aan de mediale zijde van de tussenzool biedt een stevigere dichtheid waardoor de voet niet te veel naar binnen draait (overpronatie).

Het profiel van de buitenzool met profiel is voorzien van ASICSGRIP-rubber, terwijl het een bergop- en heuvelafwaarts patroon heeft op de laterale en mediale zijde van de schoen om de tractie op glad terrein te verbeteren. Bovendien helpt een steenbeschermingsplaat de buitenzool flexibel te blijven en de voet te beschermen tegen abrupt terrein of puin. De GEL-TRABUCO 9-schoen is ontworpen om je te helpen door de paden te vliegen met geavanceerde tractie zowel bergop als bergaf, terwijl de responsieve tussenzool van schuim zorgt voor een betere voortstuwing tijdens uw offroad-verkenning.

Waarom duurzamer?
20% van het bovenwerk is gemaakt van gerecycled polyester.

Specificaties

Geslacht Heren
Artikelgroep Trailschoenen
Merk Asics
Artikelnummer iic.asics.1011b030.400
Kleurcode 400
Pronatie Stability
Ondergrond Trail
Demping Medium
Doel Snelheid
Kenmerk Trailrunning