GEL-Nimbus 23 hardloopschoenen

179,99 125,99
Art.nr:
iic.asics.1011b004.001
Maattabel ASICS

Omschrijving

  • Pronatie: Neutraal
  • Gewicht: 330 gram
  • Drop: 10 mm
  • Demping: Maximaal

De GEL-NIMBUS™ 23 hardloopschoen biedt nog steeds optimaal comfort en lange schokabsorptie. De verbeterde stabiliteit zorgt voor een evenwichtige looppas die wordt gevolgd door een soepele overgang.

Het bovenwerk is geconstrueerd met meer comfort en ventilatie in het achterhoofd en heeft een zachter mesh-ontwerp voor lange afstanden. De speciaal vormgegeven vetergaatjes helpen het bovenwerk bij een natuurlijke beweging van de voet, terwijl een rekbaar tussenvoetpaneel de voet goed omsluit om een betere flexibiliteit te creëren.

De GEL-NIMBUS™ 23 biedt de hardloper een uitstekende schokabsorptie en zachtheid en levert meer compressie in de hiel dankzij de zachtere GEL™ technologie voor demping en de voorgevormde ontwerplijnen. Ook zorgt een genderspecifiek TRUSSTIC™ systeem voor een gearticuleerde hoeveelheid ondersteuning in de juiste richting voor zowel mannen als vrouwen om een soepele overgang te helpen creëren. Tegelijkertijd zorgt de ORTHOLITE™ X-55 sockliner voor een comfortabele, maar responsieve looppas.

De componenten van de GEL-NIMBUS™ 23 schoen vergroten de zachtheid, zonder dat de integriteit van de tred wordt beïnvloed. ASICS 23e versie van de GEL-NIMBUS™ gaat ook in deze lijn verder met het aanbieden van verbeterde ondersteuning en comfort voor de lange afstand.

Waarom duurzamer?
20% van het bovenwerk is gemaakt van gerecycled polyester.

Specificaties

Geslacht Heren
Artikelgroep Hardloopschoenen
Merk Asics
Artikelnummer iic.asics.1011b004.001
Kleurcode 001
Pronatie Neutraal
Ondergrond Weg
Demping veryhigh
Doel Lange afstanden