Omschrijving

De 'Achilles' is een medisch product en werkt zoals een achillespeesbandage, maar kan gerieflijk in elke platte sportschoen worden gedragen. De sok met geïntegreerde siliconennoppen, boven de schoenrand, masseert het weefsel aan de zijkant van de achillespees en bevordert een betere doorbloeding tijdens het sporten. Dit helpt bij pijnklachten aan de achillespees, zoals achillodynie, tendinopathie en paratendinopathie, alsmede in latere fasen van de revalidatie na een gescheurde achillespees of achillespeesontsteking. Pijn wordt verlicht en de pees wordt stapsgewijs gezonder, elastischer en sterker. De geïntegreerde sportbandage in het sokweefsel stabiliseert met de ingebouwde compressie de enkel.

De 'Achilles' vult de therapie van jouw arts of fysiotherapeut optimaal aan en kan ook in het kader van excentrische training worden gebruikt. De sok kan gedragen worden als loopsok, voetbalsok, tennissok of bij elke andere sport en voorts bij activiteiten in beroep of vrije tijd. Het heeft bovendien een uitstekend ademend vermogen en optimale pasvorm.

Alle Falke producten zijn gemaakt volgens Oeko-Tex Standaard 100. Daarnaast wordt er vooral gebruik gemaakt van materialen die ook aan deze eisen voldoen.

Specificaties

Geslacht Heren
Artikelgroep Sokken
Merk Falke
Artikelnummer inl.falke.16762.3001
Kleurcode 3001
Weeromstandigheid Geschikt voor ijzige omstandigheden