Naar het overzicht

Trainingsloop Amsterdam Marathon (25km)

Afstanden

Over het evenement

Type:
Datum: zondag 13 augustus 2017
Locatie: Amsterdam

De Stichting Trainingslopen organiseert jaarlijks met Phanos een serie trainingslopen voor de najaarsmarathons. De TCS Amsterdam Marathon staat daarbij centraal. Onder begeleiding van de tempomakers (pacers) kunnen de deelnemers een aantal langere trainingslopen doen als voorbereiding op de marathon van Amsterdam. Deze trainingsloop is over een afstand van 25 km, start en finish in het Olympisch Stadion, starttijdstip 9.30 uur.

De Stichting Trainingslopen organiseert jaarlijks met Phanos een serie trainingslopen voor de najaarsmarathons. De TCS Amsterdam Marathon staat daarbij centraal. Onder begeleiding van de tempomakers (pacers) kunnen de deelnemers een aantal langere trainingslopen doen als voorbereiding op de marathon van Amsterdam. Naast deelnemers voor de marathon van Amsterdam verwelkomen ze ook elk jaar deelnemers die zich voorbereiden op een andere marathon zoals Berlijn, Eindhoven, Brussel, Frankfurt, Chicago of New York. Deze trainingsloop is over een afstand van 25 km, start en finish in het Olympisch Stadion, starttijdstip 9.30 uur.

Ook interessant

  • 18 feb
    2e Runnersworld Mooie Nell Cross Deze wedstrijd is onderdeel van het Runnersworld Haarlem cross circuit 2017-2018. Aan het eind van het gehele circuit zijn ook nog eindprijzen te verdienen.
  • 28 jan
    Runnersworld Beeckestijn Cross Deze wedstrijd is onderdeel van het Runnersworld Haarlem cross circuit 2017-2018. Aan het eind van het gehele circuit zijn ook nog eindprijzen te verdienen.
  • 17 dec
    Zaanland Cross Deze wedstrijd is onderdeel van het Runnersworld Haarlem cross circuit 2017-2018. Aan het eind van het gehele circuit zijn ook nog eindprijzen te verdienen.