Naar het overzicht

Trainingsloop Amsterdam Marathon (20km)

Afstanden

Over het evenement

Type:
Datum: zondag 23 juli 2017
Locatie: Amsterdam

De Stichting Trainingslopen organiseert jaarlijks met Phanos een serie trainingslopen voor de najaarsmarathons. De TCS Amsterdam Marathon staat daarbij centraal. Onder begeleiding van de tempomakers (pacers) kunnen de deelnemers een aantal langere trainingslopen doen als voorbereiding op de marathon van Amsterdam. Deze trainingsloop is over een afstand van 20 km, start en finish in het Olympisch Stadion, starttijdstip 9.30 uur.

De Stichting Trainingslopen organiseert jaarlijks met Phanos een serie trainingslopen voor de najaarsmarathons. De TCS Amsterdam Marathon staat daarbij centraal. Onder begeleiding van de tempomakers (pacers) kunnen de deelnemers een aantal langere trainingslopen doen als voorbereiding op de marathon van Amsterdam. Naast deelnemers voor de marathon van Amsterdam verwelkomen ze ook elk jaar deelnemers die zich voorbereiden op een andere marathon zoals Berlijn, Eindhoven, Brussel, Frankfurt, Chicago of New York. Deze trainingsloop is over een afstand van 20 km, start en finish in het Olympisch Stadion, starttijdstip 9.30 uur.

Ook interessant

  • 19 jul
    INFORMATIEBIJEENKOMST HALVE MARATHON Om zelf te ervaren hoe leuk trainen met 21Running is kun je om 19.00 uur meedoen met een gratis training. De informatieavond is meteen daarna, van 20.00 tot 21.00 uur.
  • 23 mei
    Urban Trail 0164 Sociaal duurloopje van ongeveer 10 kilometer. Het tempo wordt aangepast aan de groep. Samen uit, samen thuis! Start en finish vanaf Runnersworld Bergen op Zoom
  • 18 jun
    De 10KM van Nederland Op 18 juni 2017 wordt er in 15 verschillende Nederlandse steden gelijktijdig gelopen. Jij loopt toch ook mee?