Naar het overzicht

Start to Run

Over het evenement

Yakult Start to Run maakt van jou in zeven weken een hardloper! Met deze hardloopcursus van de Atletiekunie leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen.

Yakult Start to Run maakt van jou in zeven weken een hardloper! Met deze hardloopcursus van de Atletiekunie leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap. Runnersworld Haarlem organiseert i.s.m AV Haarlemmermeer (AVH) de trainingen in Hoofddorp. De 1e training is zaterdag 5 mei in Hoofddorp.

Ook interessant

  • 12 mei
    Runnersworld ON Tour Put the Fun in the Run! Op 12 mei kan je de gehele dag vrijblijvend ON 'Experience Shoes' uitproberen.
  • 08 apr
    Duin en Kruid Lenteloop De vierde editie van de Duin en Kruid Lenteloop is op zondag 8 april 2018. Als Rotterdam te ver is kom dan gezellig naar Santpoort!
  • 04 apr
    Bevrijdingsloop In aanloop naar Bevrijdingspop op 5/5 staat, na de Nieuwjaarsduik op 1/1, het Bevrijdingsdebat op 2/2 en Bevrijdingswandeling op 3/3, op 4/4 de Bevrijdingsloop op het programma!