Naar het overzicht

Runnersworld Marathon Tilburg

Over het evenement

Datum: zondag 28 mei 2017
Locatie: Tilburg

Op 28 mei 2017 vindt voor het eerst in de geschiedenisboeken van Tilburg een stadsmarathon plaats. Tijdens het evenement kun je meelopen met kwart (10,5 km), halve (21,1 km) en hele marathon (42,2 km).

De eerste Tilburgse marathon is een feit! Op 28 mei 2017 zal de Marathon Tilburg plaatsvinden. Er kunnen verschillende afstanden gelopen worden: 42,2 kilometer, 21,1 kilometer en 10,5 kilometer. 

De startlocatie van de marathon is bij de Schouwburgring, in de buurt van de Runnersworldwinkel. De route gaat richting de Moerenbrug, via de Reeshof weer naar de Schouwburgring. 

Voor meer informatie: www.marathon-tilburg.nl

Pasfoto Tim

Tim Kusters

Werkzaam als bedrijfsleider bij Runnersworld Tilburg. Samen zullen we op zoek gaan naar de juiste hardloopschoen die voor JOU het beste is. Vragen over hardlopen, trainingen, hartslag, blessureverleden? Kom maar op!

Ook interessant

  • 08 jan
    Saucony Egmond Halve Marathon Ga jij op zondag 8 januari 2017 de strijd met de elementen aan? De Saucony Egmond Halve Marathon staat garant voor 21,1 km zwoegen en ploegen over asfalt en duinen.
  • 25 mrt
    AmstelveenZ Lentemarathon De eerste marathon van Amstelveen krijgt een vervolg! Met een fraai parcours door de mooiste delen van Amstelveen en het Amsterdamse Bos kunnen hardlopers zich bewijzen op de hele, halve en estafettemarathon.
  • 13 sep
    INFORMATIEBIJEENKOMST HALVE MARATHON De informatieavond is meteen daarna, van 19:15 tot 20.00 uur.Om zelf te ervaren hoe leuk trainen met 21Running is kun je om 20:00 uur meedoen met een gratis training.