Over het evenement

Type:
Datum: vrijdag 20 oktober 2017
Locatie: Amersfoort

Vrijdag 20 oktober is er een #Runceptie!

Vrijdag 20 oktober is er een #Runceptie! Behalve de #RunEveryDay Run vieren we dat Runnersworld Amersfoort precies 7 jaar bestaat en dat eigenaar JanWillem die dag zijn 1000ste Elke Dag Hardlopen haalt (er vanuit gaande dat we met deze aankondiging niet het noodlot dusdanig tarten dat de komende 2 weken er nog iets mis gaat met zijn streak). We joggen gezamenlijk naar de plek waar iedereen 20min (of minder) op de ronde in zijn/haar eigen tempo kan lopen. En dan samen weer rustig terug. Na afloop is er wat te drinken en "snoepen". De winkel is vooraf gewoon open tot we om ca 19.30 uur vertrekken voor de training. De hapjes en drankjes zijn tussen 20.00 en 21.00 uur.
We zouden het heel erg leuk vinden als er veel lopers dit komen meevieren met ons!

Ook interessant

  • 22 okt
    Veldloop Abbekerk Wederom is er dit jaar in Abbekerk een veldloop, georganiseerd door de Abbekerker Lambertschager IJsvereniging (ALIJV). De veldlopen van de afgelopen jaren waren een succes. Dit jaar vindt de 13de editie plaats.
  • 21 okt
    1e Vijfhoekparkloop 2017 1e van 4 lopen door het mooie Vijfhoekpark, grotendeels op schelpenpaden. Deelnemers aan de 5 en 10 km lopen meerdere ronden van 1570 meter. Starttijd: 11.00 uur.
  • 09 dec
    Midwinterduinloop Wanneer je in training bent voor de Saucony Egmond Halve Marathon of kwart marathon, mag de Midwinterduinloop niet ontbreken in je trainingsschema. Met nog een maand te gaan en een 16,8 en 7,6 km op het programma, een ideale voorbereiding op beide onderdelen! Ook als je niet in training bent voor de Sau­cony Egmond Halve ­Marathon, ben je natuurlijk van harte welkom bij deze run. Je loopt door het bos, de duinen en over de heide van het Noordhollands Duinreservaat, waar je zomaar de route van een kudde wilde paarden of Schotse Hooglanders kunt kruisen.