Over het evenement

Datum: donderdag 27 april 2017
Locatie: Oldehove

De OranjeRun wordt jaarlijks op Koningsdag door de stichting OranjeRun.nl georganiseerd. Een fantastisch hardloop-spektakel waaraan jong en oud mee kunnen doen. ook in 2016 kunnen de deelnemers kiezen uit drie afstanden: 5km, 10km en de 10mijl.

Op Koningsdag (27 april) wordt voor de 9ekeer de Oranjerun georganiseerd door ons mooie Middag-Humsterlandgebied, waarbij de hard te lopen afstanden 5 km, 10 km of 16 km (10 mijl) zijn. Op de Schipvaart wordt wederom een rommelmarkt georganiseerd en zullen springkussens en pannaveldjes aanwezig zijn. Vanaf 18.00 uur zal feestband Exposure, net als vorig jaar, voor een spetterend optreden zorgen! De toegang tot de feesttent is gratis, dus komt allen!

RW050

-

Ook interessant

  • 25 mrt
    AmstelveenZ Lentemarathon De eerste marathon van Amstelveen krijgt een vervolg! Met een fraai parcours door de mooiste delen van Amstelveen en het Amsterdamse Bos kunnen hardlopers zich bewijzen op de hele, halve en estafettemarathon.
  • 13 sep
    INFORMATIEBIJEENKOMST HALVE MARATHON De informatieavond is meteen daarna, van 19:15 tot 20.00 uur.Om zelf te ervaren hoe leuk trainen met 21Running is kun je om 20:00 uur meedoen met een gratis training.
  • 24 aug
    Haarlemmermeer run De Haarlemmermeer Run is voor wedstrijdlopers en recreanten van jong tot oud. Je kunt je individueel inschrijven voor de Jeugdloop, 5km, 10km en de halve marathon. Bedrijven en instellingen kunnen teams inschrijven voor de Business Run.