Over het evenement

Type:
Datum: zondag 28 januari 2018
Locatie: Wervershoof
Meer informatie: https://kaagloop.nl/

Op 28 januari 2018 vindt de volgende editie van de Kaagloop plaats. Deze hardloopwedstrijd door Wervershoof is een heerlijke sportieve dag voor zowel kinderen als volwassenen.

 

Inschrijving Kaagloop geopend!

Op 28 januari 2018 vindt de volgende editie van de Kaagloop plaats. Deze hardloopwedstrijd door Wervershoof is een heerlijke sportieve dag voor zowel kinderen als volwassenen.

Volwassen
Volwassenen kunnen 5 of 10 KM lopen. Het parcours van De Kaagloop is een snel parcours dat geheel over verhard asfalt gaat. De start is vanaf sportpark Westrand en de route gaat voor ruim 3 km door het dorp Wervershoof en 2 km over het fietspad langs de dijk. De start voor beiden afstanden is gezamenlijk om 11:30 uur. Bij de 10 KM loopt u deze ronde tweemaal.

Kidsrun
De kinderen rennen in verschillende afstanden en leeftijdsklassen een of meerdere rondes om Het Eiland (nabij start/finish). De start voor de kidsrun is om 10:00 uur en vooraf is er onder begeleiding een gezamenlijke warming-up!

Medische verzorging
Op het parcours en bij de start/finish locatie zijn gediplomeerde EHBO-ers aanwezig.  

Kleedruimte en douchegelegenheid
Ook dit jaar kunnen deelnemers weer gebruikmaken van de kleedkamers en doucheruimtes van voetbalvereniging v.v. VVW. We adviseren wel uw kleding en waardevolle spullen veilig op te bergen (bijvoorbeeld in uw auto). De organisatie houdt waar mogelijk toezicht maar kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies of diefstal. 

Tijdregistratie
Uw tijd, wat aangegeven zal worden op een groot digitaal elektronisch tijdklok bij het passeren van de finish, wordt handmatig genoteerd door een groep ervaren registratie-medewerkers, uw tijd zal dezelfde dag nog worden bekend gemaakt op de uitslagen pagina hier op deze website en op www.uitslagen.nl 

Online inschrijven
De online inschrijving voor de 5 en 10 KM is inmiddels geopend. Als u zich online inschrijft wordt uw nummer direct gereserveerd en hoeft u op de dag zelf minder lang te wachten! Bij online inschrijven zijn de kosten bovendien iets lager, namelijk € 6,-. Bij inschrijven op de dag zelf betaalt u € 7,50.

Let op: U kunt zich uiterlijk tot 27 januari 2018 online inschrijven! Voor de kidsrun kan niet online worden ingeschreven maar dat kan in de kantine van vv VVW op de dag.

Richard Geijteman

Verkoper

Ook interessant

  • 18 mrt
    Hollandia's Dijkenloop Hoorn Een leuke voorjaarsloop op zondag 18 maart 2018 met afstanden van 5 km, 10 km en 10 Engelse Mijlen.
  • 10 feb
    Februariloop Zaterdag 10 februari 2018 is de 44e Februariloop, met verschillende loopafstanden en een Kidsrun vanaf Boerderij Hoekelum door de prachtige bossen van Bennekom.
  • 18 mrt
    Voorjaarsloop Dokev Anna Paulowna Op zondag 18 maart vindt bij Atletiekvereniging Dokev in Anna Paulowna de jaarlijkse voorjaarsloop plaats.