Naar het overzicht

Herfstloop Liemers 2017

herfstloop 2017

Over het evenement

Datum: zondag 01 oktober 2017
Locatie: Babberich

De Herfstloop Liemers is een jaarlijks terugkerend evenement op de 1e zondag van oktober.

De Gelderse hardloopkalender is vorig jaar uitgebreid met de Herfstloop Liemers in Babberich. De eerste editie was een groot succes met ruim 800 deelnemers. Er zijn Runs van 3, 5 en 10 kilometer, er zijn Jeugdlopen en er is een Kidsrun. Het evenement wordt georganiseerd door Stichting Sport en Bewegen Liemers in samenwerking met Titussport en Atletiekvereniging de Liemers. Het is een jaarlijks terugkerend evenement op de 1e zondag van oktober. De start en finish van de verschillende Runs zijn op sportpark de Buitenboom in Babberich. Kijk voor meer informatie op www.herfstloop.com

Ook interessant

  • 25 mrt
    AmstelveenZ Lentemarathon De eerste marathon van Amstelveen krijgt een vervolg! Met een fraai parcours door de mooiste delen van Amstelveen en het Amsterdamse Bos kunnen hardlopers zich bewijzen op de hele, halve en estafettemarathon.
  • 13 sep
    INFORMATIEBIJEENKOMST HALVE MARATHON De informatieavond is meteen daarna, van 19:15 tot 20.00 uur.Om zelf te ervaren hoe leuk trainen met 21Running is kun je om 20:00 uur meedoen met een gratis training.
  • 24 aug
    Haarlemmermeer run De Haarlemmermeer Run is voor wedstrijdlopers en recreanten van jong tot oud. Je kunt je individueel inschrijven voor de Jeugdloop, 5km, 10km en de halve marathon. Bedrijven en instellingen kunnen teams inschrijven voor de Business Run.