Naar het overzicht

Daily Mile Challenge juni 2017

Afstanden

Over het evenement

Type:
Datum: donderdag 01 juni 2017
Locatie: Rotterdam

We gaan het weer doen: elke dag een stukje hardlopen. Minimaal een mijl; een maand lang. Wij dagen jou uit om mee te doen.

Runnersworld Rotterdam Centrum daagt jou ook dit keer weer uit mee te doen met de DAILY MILE CHALLENGE

Wat houdt de Daily Mile Challenge in? 

De challenge is om van 1 juni tot en met 30 juni elke dag een stuk(je) hard te lopen. Wat moet je doen? 

1) Meld je aan, en registreer zelf je dagelijkse training.

2) Loop elke dag (voor jezelf of met een groep) tijdens een training minimaal 1 mijl (1609 meter) hard.

3) Onder degenen die de challenge hebben volbracht verloot RunnersWorld Rotterdam Centrum weer een aantal mooie prijzen. 

Kijk hieronder voor de spelregels:

 

SPELREGELS

1) De deelnemer registreert zelf zijn/haar dagelijkse activiteit. Deelnemer verklaart dit eerlijk te doen en alleen in de race te blijven indien echt elke dag aan het minimum van de challenge (1 mijl = 1609 meter hardlopen in 1 training) is voldaan. Elke kalenderdag moet er dus gelopen worden!

2) Het is niet verplicht de trainingen te delen. Het is ook niet verplicht de trainingen te registreren met een app of sporthorloge. Iedereen kan dus meedoen. 

3) De mijl moet elke dag hardlopend worden afgelegd. Dit mag in eigen tempo. Wandelpauzes zijn toegestaan maar deze meters tellen niet mee. Een stilstaande pauze (bijvoorbeeld voor het stoplicht) kan dus ook, zolang het maar als 1 training kan worden beschouwd. Verdeeld over de dag 4 keer een stuk van 400meter is dus niet de intentie.

4) Er is geen maximum lengte voor een training, natuurlijk telt het ook als je verder dan 1609meter hebt gelopen. Maar de optelsom van elke dag kan het pittig maken: dus doseer je krachten zorgvuldig! 

5) De challenge start donderdag 1 juni 2017 en eindigt op vrijdag 30 juni. 

6) Elke deelnemer loopt en sport op eigen verantwoordelijkheid. Indien de challenge te zwaar blijkt te zijn, bijv. i.v.m. blessure risico , dient de deelnemer zelf zijn/haar grens te bewaken en tijdig te stoppen. De organisatie is niet aansprakelijk in deze. Neem dus geen enkel risico!

7) wij zullen ook dit keer weer een club aanmaken op strava. Hierin kan je je trainingen delen en bijhouden en kijken wat mede deelnemers van de challenge hebben gelopen. 

Ook interessant

  • 25 mrt
    AmstelveenZ Lentemarathon De eerste marathon van Amstelveen krijgt een vervolg! Met een fraai parcours door de mooiste delen van Amstelveen en het Amsterdamse Bos kunnen hardlopers zich bewijzen op de hele, halve en estafettemarathon.
  • 27 sep
    Clinic met topatlete Jip Vastenburg Op woensdag 27 september organiseert Runnersworld Amsterdamse Bos een clinic met Adidas top-atlete Jip Vastenburg, cross & wegatlete en specialiste op de 10K (deelname Olympische Spelen 2016 Rio). Meld je snel aan en doe mee!
  • 09 okt
    Curcus "Hardlopen met reuma" De trainingen zijn ontworpen voor mensen met een vorm van ontstekingsreuma. Dit zegt niet dat een ander niet mee mag of kan doen. U kunt dit altijd overleggen dit met de projectleider. De trainingen zijn niet geschikt voor mensen met ernstige artrose of ernstige erosieve afwijkingen en/of een gewrichtsprothese (in heup, knie, enkel of voet); ernstige statiekafwijking; fibromyalgie c.q. specifieke chronische pijn. Sowieso is het aan te raden met uw reumatoloog te overleggen, voordat u met de cursus start. Zeker als u een van bovenstaande kenmerken heeft.