Evenementen

-
 • 02 dec
  2e AV Castricum Strand en Duinloop Op zondag 2 december 2018 is de tweede Strand- & Duinlooploop AV Castricum. Het 53e seizoen, en daarmee is dit evenement een van de oudste in de regio. 4 km, 10 km & 15 km
 • 08 dec
  Midwinterduinloop De inschrijving voor Midwinterduinloop 2017 te Egmond -Binnen is geopend. Het is mogelijk om je in te schrijven bij Runnersworld Zaandam, Runnersworld Haarlem of Runnersworld Alkmaar. 7 km & 16 km
 • 09 dec
  AV Haarlemmermeer Cross Al jarenlang een vaste waarde in het Runnersworld Haarlem Crosscircuit de sterk bezette wedstrijd in het Haarlemmermeerse Bos. 1 km, 1 km, 2 km, 5 km & 10 km
 • 09 dec
  BosbaanRun Uithoudingsvermogen, een goede racestrategie, lef, mentale weerbaarheid, krachten verdelen. De juiste combinatie van deze eigenschappen gaat je helpen tijdens de Bosbaanrun. Jij tegen de klok. Durf je het aan?

  Op zondag 9 december 2018 organiseert de Amsterdamse Sport Unie ’11 voor de zesde keer de Bosbaanrun.
  7 km
 • 15 dec
  Nightrun Purmerend Samen met AV Nea Volharding en Spurd Purmerend organiseert Runnersworld Hoorn de jaarlijkse Nightrun! 5 km
 • 16 dec
  Snertloop Dit jaar zijn wij alweer toe aan de 5e editie van de Snertloop. 1 km, 5 km, 10 km, 16 km & 21 km
 • 16 dec
  Nightrun Hoorn Samen met Loopgroep Hoorn organiseert Runnersworld Hoorn de jaarlijkse Nightrun! 5 km
 • 16 dec
  Phanos Boscross en -loop Vast onderdeel in het Cross Circuit is al jaren de Phanos Boscross en -loop in het Amsterdamse Bos. Na 2 jaar het NK Cross georganiseerd te hebben, heeft Phanos dit jaar op de zaterdagmiddag/avond voor de een 18km Nighttrail aan het programma toegevoegd. 1 km, 2 km, 2 km, 3 km, 4 km, 6 km, 8 km, 9 km, 12 km & 18 km
 • 26 dec
  Kerstcross Op 2e Kerstdag vindt traditiegetrouw de Kerstcross van Opmeer plaats. Voor hardlopers maar ook wandelaars is een prachtig en uitdagend parcours uitgezet. 1 km, 2 km, 3 km, 5 km & 10 km
 • 30 dec
  RCZ Sylvesterloop Op zondag 30 december 2018 is de 47e editie van de RCZ Sylvesterloop in Zaandam. 4 km, 7 km & 18 km

Deze website maakt gebruik van cookies

Om u een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Runnersworld gebruik van cookies door: Google Analytics, Youtube, Facebook, Twitter, Hotjar, AddThis en vergelijkbare technieken, die door Runnersworld of derden worden geplaatst. Door op “Accepteer cookies” te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.
Meer informatie over deze cookies vindt u op onze cookieverklaring.

Accepteer cookies