Evenementen

-
 • 24 nov
  Runnersworld Leiden Pepernotenrun 2e wedstrijd van het Zorg en Zekerheid Circuit. De loop volgt de fiets- en wandelpaden in het grensgebied van Leiden en het Groene Hart. Hierbij wordt de natuur zoveel mogelijk opgezocht. Het parcours loopt door het park Cronestein en het polderlandschap naar Zoeterwoude en weer terug naar Leiden. 1 km, 5 km, 10 km & 15 km
 • 24 nov
  31e Halve Marathon Ell Alle parcoursen zijn vernieuwd en gaan over 1 ronde met uitzondering van de 1,1KM die over 2 ronden gaat. Alle parcoursen liggen geheel binnen de gemeente Leudal. 1 km, 7 km, 12 km & 21 km
 • 30 nov
  Movember Run Amsterdam 2019 Het doel van de Movember Run van dit jaar is hetzelfde als alle voorgaande jaren: geld inzamelen voor Movember - een wereldwijde organisatie die geld inzamelt voor prostaat- en teelbalkankeronderzoek en die aandacht vraagt voor het hoge aantal zelfdodingen onder mannen.
  5 km
 • 01 dec
  Kempen trail Het parcours loopt dwars door de Brabantse en Belgische Kempen. 11 km, 22 km & 33 km
 • 01 dec
  Runnersworld wintercup Een mooie en afwisselende recreatieve loop door de bossen en natuur van Lelystad. 0 km, 2 km, 5 km, 10 km & 15 km
 • 07 dec
  Koude Polderloop Nijkerk Een mooie loop door polder Arkemheen voor recreant of wedstrijdloper. 0 km, 1 km, 5 km & 10 km
 • 08 dec
  DSW Bruggenloop Rotterdam Het klassieke 15km parcours van de DSW Bruggenloop gaat over een aantal iconische Rotterdamse bruggen. Tijdens deze winterse loop waan je je als deelnemer in een donkere Kerstachtige omgeving, waarin de verlichte skyline en het stadshart van Rotterdam nog beter tot zijn recht komt. 15 km
 • 08 dec
  Runnersworld AVH cross De RunX / AV Haarlemmermeer Cross is onderdeel van het RunX Haarlem cross circuit. Als je mee doet aan minstens vier (pupillen en CD jun.) of vijf (overige categorieën) wedstrijden uit de serie kom je in aanmerking voor een fraaie herinnering. 1 km, 2 km, 5 km & 10 km
 • 14 dec
  Night Run Bergen op Zoom Een sfeerloop van 6,8 km rondom het water, waarbij alle lampjes zorgen voor een schitterend effect. 7 km
 • 14 dec
  Night Walk Bergen op Zoom Een wandeling van 6,8km rondom de binnenschelde waarbij alle hoofdlampjes voor een schitterend effect zorgen. 7 km

Deze website maakt gebruik van cookies

Om u een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Runnersworld gebruik van cookies door: Google Analytics, Youtube, Facebook, Twitter, Hotjar, AddThis en vergelijkbare technieken, die door Runnersworld of derden worden geplaatst. Door op “Accepteer cookies” te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.
Meer informatie over deze cookies vindt u op onze cookieverklaring.

Accepteer cookies Doorgaan zonder cookies