Evenementen

-
 • 21 okt
  Veldloop Abbekerk Op 21 oktober wordt de veldloop in Abbekerk gehouden op een mooi crossparcours. Hardlopend en wandelend kan aan deze veldloop worden deelgenomen.
 • 28 okt
  Runnersworld Hoorn Crosscircuit 2018 Er wordt zondag 28 oktober gestart met de Parkcross in Hoorn en de finale vindt zondag 9 december plaats in Spierdijk. Tussendoor crossen we in Wieringerwerf, Grootebroek en Den Helder.
 • 04 nov
  Runnersworld Haarlem KAV-Holland Cross Zondag 4 november organiseert KAV-Holland op Wheelerplanet even buiten Spaarndam de 1e cross van het 30e Runnersworld Haarlem Cross Circuit. 1 km, 2 km, 3 km, 5 km & 8 km
 • 11 nov
  Klaverbladloop Zoetermeer Informatie klaverbladloop 2018
  De Zoetermeerse Atletiek & Recreatie Vereniging Ilion organiseert dit jaar voor de 42e keer de Klaverbladloop. Deze editie vind zoals gebruikelijk plaats op de 2e zondag van de maand november. Wij hopen weer veel hardlopers te verwelkomen. Tot ziens op zondag 11 november.
  5 km, 10 km & 21 km
 • 18 nov
  37e Runnersworld AV-DEM Strand Cross Zondag 18 November wordt voor de 37e keer de AV-DEM cross in Wijk aan Zee georganiseerd, Dit is de 2e cross in het Runnersworld Haarlem Cross Circuit 2018/19. 1 km, 2 km, 3 km, 6 km & 10 km
 • 25 nov
  Runnersworld Parkloop In Heiloo organiseert zondag 25 November Trias de Runnersworld Parkloop, de 3e cross in het Runnersworld Haarlem Crosscircuit 2018/19. 1 km, 2 km, 3 km, 6 km & 9 km
 • 09 dec
  Runnersworld AV Haarlemmermeer Cross Al jarenlang een vaste waarde in het Runnersworld Haarlem Crosscircuit de sterk bezette wedstrijd in het Haarlemmermeerse Bos. 1 km, 1 km, 2 km, 5 km & 10 km
 • 16 dec
  Runnersworld Phanos Boscross en -loop Vast onderdeel in het Runnersworld Haarlem Cross Circuit is al jaren de Phanos Boscross en -loop in het Amsterdamse Bos. Na 2 jaar het NK Cross georganiseerd te hebben, heeft Phanos dit jaar op de zaterdagmiddag/avond voor de een 18km Nighttrail aan het programma toegevoegd. 1 km, 2 km, 2 km, 3 km, 4 km, 6 km, 8 km, 9 km, 12 km & 18 km
 • 27 jan
  Krinkels Beeckenstijn Cross Deze wedstrijd op Landgoed Beeckenstijn is onderdeel van het Runnersworld Haarlem cross circuit 2018-2019. Aan het eind van het gehele circuit zijn ook nog eindprijzen te verdienen. 1 km, 3 km, 6 km & 9 km
 • 03 feb
  Zaanland Cross Deze wedstrijd rond de Jagersplas in Zaandam is onderdeel van het Runnersworld Haarlem cross circuit 2018-19. 2 km, 4 km, 6 km & 8 km

Deze website maakt gebruik van cookies

Om u een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Runnersworld gebruik van cookies door: Google Analytics, Youtube, Facebook, Twitter, Hotjar, AddThis en vergelijkbare technieken, die door Runnersworld of derden worden geplaatst. Door op “Accepteer cookies” te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.
Meer informatie over deze cookies vindt u op onze cookieverklaring.

Accepteer cookies