Evenementen

-
 • 05 okt
  Brekeld Runners Trail Op 5 oktober 2019 is het weer zover: de tweede editie van de Brekeld Runners Trail! Met drie verschillende afstanden en een meer dan gevarieerd parcours in de bossen van Rijssen. Na-inschrijving is mogelijk op locatie. 12 km, 20 km & 30 km
 • 05 okt
  Herkenbosch Trail Er zijn plekken in Nederland die té mooi zijn om waar te zijn. Nationaal Park de Mijnweg is daar een toonbeeld van. En juist hier hebben we een prachtige trail. Met verschillende afstanden is het voor iedereen een unieke kans om een trail te kunnen lopen door een briljant gebied. Laat je verrassen door de hoogtemeters, geniet van het vennetje, en wees verbaasd over het oeroude, ruwe, bos. Mooi! Héél erg mooi! 7 km, 12 km & 18 km
 • 06 okt
  The Big Run | voor Hulphond Nederland Op zondag 6 oktober klinkt het startschot voor de tweede editie van The Big Run. Daag jezelf uit en doe mee aan deze bijzondere hardloopwedstrijd, met of zonder hond! Iedereen kan meedoen. Ga je voor een mooie prestatie op de 2, 5 of de 10 km? Of kies je voor de grote kluif: de halve marathon? 2 km, 5 km, 10 km & 21 km
 • 06 okt
  Rondje Bergen 2019 Elk jaar op de eerste zondag van oktober kan je meedoen met Rondje Bergen, de gezelligste loop van het seizoen. Voor de jeugd hebben we de 1000 meter en de 2000 meter en volwassen deelnemers kunnen zich inschrijven voor de 5 en 10 km en de 10 Engelse Mijl (16,1 km). 1 km, 2 km, 5 km, 10 km & 16 km
 • 12 okt
  REEST RUN 2019 Op zaterdag 12 oktober 2019 wordt door AV de Sprinter weer de AH Elzinga Reest-Run georganiseerd. 10 km & 21 km
 • 26 okt
  RUNwayRUN bij night Recreatieve loop op een unieke locatie. U loopt over de VERLICHTE start-/landingsbaan van Lelystad Airport 1 km, 5 km & 10 km
 • 03 nov
  Drechtstadloop Dordrecht Halve marathon over het Eiland van Dordrecht 1 km, 3 km, 5 km, 10 km & 21 km
 • 16 nov
  Zevenheuvelennacht De dag voor de klassieke NN Zevenheuvelenloop vindt de Zevenheuvelennacht plaats, Hardlopen in het donker, muziek en verlichting zorgen voor een magische sfeer!
  7 km

Deze website maakt gebruik van cookies

Om u een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Runnersworld gebruik van cookies door: Google Analytics, Youtube, Facebook, Twitter, Hotjar, AddThis en vergelijkbare technieken, die door Runnersworld of derden worden geplaatst. Door op “Accepteer cookies” te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.
Meer informatie over deze cookies vindt u op onze cookieverklaring.

Accepteer cookies Doorgaan zonder cookies