Evenementen

-
 • 04 mrt
  Lappenvoort Marathon Eelde-Paterswolde Ronden rond polder Lappenvoort, langs het Sterrenbos en door de bossen van de Vosbergen.
  Grotendeels vlak, over verharde en onverharde paden en wegen en fietspaden, in de natuur.
  De marathon bestaat uit 8 ronden van ca. 5,27 km en de halve marathon is 4 ronden.
  Bij slecht weer of ondergrond wordt de ronde ingekort tot 13 ronden van 3,25 km.
  42 km
 • 07 mrt
  Halve marathon van Haren Het parcours voert door het schitterende Hondsruglandschap, het Noordlaarderbos en de Vijftig Bunder. 6 km, 12 km & 21 km
 • 07 mrt
  Spa-Francorchamps Run De Spa-Francorchamps Run is een hardloopevenement op werelds mooiste Formule 1 Circuit. Beleef het Spa-Francorchamps Circuit op hardloopschoenen.

  De Raidillon beklimmen tijdens een hardloopwedstrijd, dat is nog eens een uitdaging om te volbrengen op het mythische traject dat normaal gezien de thuis is van de Formule 1 racebolides.

  Ontdek meteen ook de magnifieke landschappen die bijdragen aan de faam van de regio en in het bijzonder van het Circuit van Spa Francorchamps.
  7 km, 14 km, 21 km & 42 km
 • 07 mrt
  3bergenLOOP De 3bergenLOOP loopt over de mooiste stukjes van de Utrechtse Heuvelrug. Start en finish zijn op RCN vakantiepark Het Grote Bos. De routes gaan vrijwel geheel over fietspaden en onverharde (bos)paden. Inschrijven kan tot de limiet is bereikt (1500 deelnemers). 6 km, 12 km & 21 km
 • 08 mrt
  Kopjesloop De Kopjesloop vindt plaats op de tweede zondag van de maand, van september tot en met juni. De loop wordt georganiseerd door de Trimloopcommissie. 1 km, 5 km, 10 km & 15 km
 • 14 mrt
  Halve Marathon van Harderwijk Zaterdag 14 maart 2020 wordt voor de 40e keer de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk gehouden.

  De start en finish zijn opnieuw aan de Beneluxlaan in de wijk Slingerbos, al weer voor het 4e jaar op rij. Daar wordt er gelopen over een gecertificeerd en bovendien snel parkoers.
  1 km, 5 km, 10 km & 21 km
 • 14 mrt
  RIWAL Hoogwerkers halve marathon Wedstrijd- en recreatielopen door een gedeelte van de Zuid-Hollandse Biesbosch. Tweede wedstrijd van het Grote Rivieren Loopcircuit 2020. 1 km, 5 km, 10 km & 21 km
 • 14 mrt
  Veluwepoortloop Deze gezellige loop voert je door het mooie buitengebied van Nijkerk. De afstanden van 2, 5 en 10 km gaan vrijwel geheel over verharde wegen langs stukjes bos en mooie boerderijen. Verkeersregelaars zorgen voor een zo veilig mogelijk verloop van het evenement. Bij elke afstand is er een voorfietser. 2 km, 5 km & 10 km
 • 14 mrt
  39e Halve Marathon De Waal De Halve Marathon van De Waal is een regionale wedstrijd en staat open voor wedstrijdatleten, recreanten en trimmers. Het parcours over landweggetjes, dijkjes en langs aantrekkelijke plekken is landelijk, maar behoorlijk beschut en gevarieerd. Het evenement in De Waal staat bekend om de leuke sfeer, de kleinschaligheid en soep (van Joke) na afloop. 1 km, 2 km, 5 km, 10 km & 21 km
 • 15 mrt
  De Rabobank Heuvelland Marathon De Rabobank Heuvelland Marathon is anders dan andere marathons. De Rabobank Heuvelland Marathon loopt op 15 maart 2020 van Maastricht naar het Drielandenpunt in Vaals. Het is geen gewone marathon maar een natuurmarathon. Het parcours loopt overwegend over onverharde paden maar is geen trailrun. Er zitten een aantal klimmetjes in met een totaal van 750 hoogtemeters. De start is op 42 m NAP en de finish op 326 m NAP.

  Het parcours is door het heuvelachtige karakter iets pittiger dan de meeste vlakke marathons. Het parcours is hierdoor ook mooier dan de meeste marathons en gaat door de schitterende natuur van het Limburgse Heuvelland met geweldige uitzichten en pittoreske dorpjes.
  42 km

Deze website maakt gebruik van cookies

Om u een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Runnersworld gebruik van cookies door: Google Analytics, Youtube, Facebook, Twitter, Hotjar, AddThis en vergelijkbare technieken, die door Runnersworld of derden worden geplaatst. Door op “Accepteer cookies” te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.
Meer informatie over deze cookies vindt u op onze cookieverklaring.

Accepteer cookies Doorgaan zonder cookies