Evenementen

-

Runnersworld Nederland is trotse sponsor van:

 • 17 nov
  Zevenheuvelenloop De NN Zevenheuvelenloop, ook wel bekend als ’s lands mooiste en ’s werelds snelste 15 kilometerwedstrijd vindt dit jaar plaats op zondag 17 november. 15 km

Overige evenementen:

 • 20 okt
  Veldloop Abbekerk 2019 Zondag 20 oktober vindt wederom de Veldloop Abbekerk plaats.
  Deze cross is een mooie start van het cross seizoen en een goede voorbereiding voor het
  Runnersworld Hoorn Crosscircuit.
 • 20 okt
  Maliebaanloop De Maliebaanloop vindt plaats op zondag 20 oktober 2019 in Utrecht. Ervaar de Utrechtse sfeer en loop een snelle 6 of 10 km. Nieuw dit jaar is de IVVO Dubbel waarbij je de 6 km en 10 km achter elkaar loopt (met een kleine pauze na de 6 km). Uiteraard is er ook weer de 1 km jeugdloop. 1 km, 6 km, 10 km & 16 km
 • 20 okt
  PPC Loop De route slingert door het schitterende park Cronesteyn. U kunt de lopers voor en achter u regelmatig in het gezicht kijken! Er zijn twee rondjes over geasfalteerde paden, één van 3 km en één van 7 km, die u kunt combineren tot de bovenstaande afstanden. Bordjes wijzen u de weg en elke kilometer staat aangegeven (handig om het aantal minuten per km in de gaten te houden). Bij de finish kunt u uw eindtijd aflezen, waarna u op adem kunt komen in de gezellige kantine. 3 km, 7 km, 10 km, 14 km, 16 km & 21 km
 • 21 okt
  Strava challenge Kick-off event Op 21 oktober gaat de Saucony x Runnersworld Eindhoven Strava Challenge van start! Doe gratis mee aan deze challenge en maak kans op verschillende prijzen, beschikbaar gesteld door Saucony en Runnersworld Eindhoven! 5 km
 • 26 okt
  RUNwayRUN bij night Recreatieve loop op een unieke locatie. U loopt over de VERLICHTE start-/landingsbaan van Lelystad Airport 1 km, 5 km & 10 km
 • 27 okt
  Devil’s Trail Rijk van Nijmegen De Devil’s Trails zijn een serie van uitdagende trail wedstrijden door de mooiste natuurgebieden van Nederland. De naam van de trail is afgeleid van het hoogste punt van de trail in Nijmegen, namelijk de Duivelsberg, waar de eerste editie plaatsvond. 11 km, 21 km, 33 km & 42 km
 • 27 okt
  Runnersworld Hoorn Crosscircuit 2019 5 prachtige crossen voor jong en oud en van recreant tot wedstrijdloper
 • 03 nov
  Drechtstadloop Dordrecht Halve marathon over het Eiland van Dordrecht 1 km, 3 km, 5 km, 10 km & 21 km
 • 06 nov
  Basiscursus hardlopen (5km) Dit is je kans om te starten met hardlopen...

  In november start de Basiscursus Hardlopen van de Loopgroep Oegstgeest weer. De cursus is bedoeld voor iedereen die wil beginnen met hardlopen of na een lange blessure de draad van het lopen weer wil oppakken.Je bent van harte welkom maar wacht niet te lang met inschrijven (vorig jaar hadden we een wachtlijst).
 • 16 nov
  Zevenheuvelennacht De dag voor de klassieke NN Zevenheuvelenloop vindt de Zevenheuvelennacht plaats, Hardlopen in het donker, muziek en verlichting zorgen voor een magische sfeer!
  7 km

Deze website maakt gebruik van cookies

Om u een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Runnersworld gebruik van cookies door: Google Analytics, Youtube, Facebook, Twitter, Hotjar, AddThis en vergelijkbare technieken, die door Runnersworld of derden worden geplaatst. Door op “Accepteer cookies” te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.
Meer informatie over deze cookies vindt u op onze cookieverklaring.

Accepteer cookies Doorgaan zonder cookies