Naar het overzicht

1e Vijfhoekparkloop 2017

Over het evenement

Type:
Datum: zaterdag 21 oktober 2017
Locatie: Zaandam

1e van 4 lopen door het mooie Vijfhoekpark, grotendeels op schelpenpaden. Deelnemers aan de 5 en 10 km lopen meerdere ronden van 1570 meter. Starttijd: 11.00 uur.

1e van 4 lopen door het mooie Vijfhoekpark, grotendeels op schelpenpaden. Deelnemers aan de 5 en 10 km lopen meerdere ronden van 1570 meter. Starttijd: 11.00 uur.

Bjorn Ossen

Bjorn komt van kinds af aan al in de winkel en is daardoor opgegroeid in de hardloopwinkel. Naast zijn werkzaamheden in de winkel heeft Bjorn ook de nodige ervaring in de medische (sport)wereld.

Ook interessant

  • 22 okt
    Veldloop Abbekerk Wederom is er dit jaar in Abbekerk een veldloop, georganiseerd door de Abbekerker Lambertschager IJsvereniging (ALIJV). De veldlopen van de afgelopen jaren waren een succes. Dit jaar vindt de 13de editie plaats.
  • 09 dec
    Midwinterduinloop Wanneer je in training bent voor de Saucony Egmond Halve Marathon of kwart marathon, mag de Midwinterduinloop niet ontbreken in je trainingsschema. Met nog een maand te gaan en een 16,8 en 7,6 km op het programma, een ideale voorbereiding op beide onderdelen! Ook als je niet in training bent voor de Sau­cony Egmond Halve ­Marathon, ben je natuurlijk van harte welkom bij deze run. Je loopt door het bos, de duinen en over de heide van het Noordhollands Duinreservaat, waar je zomaar de route van een kudde wilde paarden of Schotse Hooglanders kunt kruisen.
  • 04 nov
    Pop-Up Run: Blubber Op zaterdag 4 november is het weer zover dan gaan we het bos weer in opzoek naar leuke bospaden en blubberige ruiterpaden. We trekken het Amsterdamse bos in waar we kunnen genieten van het grootste park van Amsterdam. Dit jaar organiseren we ook voor de aller kleinste een leuke blubber editie.