Naar het overzicht

Review: Odlo Blackcomb thermoshirt

Lidia
zaterdag 26 januari 2019

Ik ben Lidia,moeder van 2 puberende zonen en werk parttime bij Runnersworld Amsterdamse Bos. Daarnaast ben ik freelance grafisch ontwerper. Hardlopen doe ik al 8 jaar op een fanatiek niveau. Ik loop waar en wanneer ik maar kan. Een favoriete afstand heb ik niet, nou ja…. stiekem vind ik de marathon wel de mooiste afstand, maar ik loop net zo graag een cross van 6 kilometer. Ook doe ik aan triatlons, voorlopig nog over de korte afstanden (sprint of kwart). En thuis of in de sportschool word ik helemaal zen op mijn yogamat. Verder weet ik veel over voeding, ik adviseer klanten hierover graag in de winkel.

Thermoshirt: Odlo Blackcomb Performance

Zeker tijdens koude runs is het belangrijk om je goed in laagjes te kleden. Met het Odlo Performance Blackcomb thermoshirt creëer je een perfecte basis voor de koude wintermaanden. Door het naadloze design sluit het shirt perfect aan bij mijn lichaam en biedt het onbelemmerde bewegingsvrijheid. Het Odlo Performance Blackcomb thermoshirt is comfortabel en lekker warm. Perfect om te combineren met een dunne bovenlaag of hardloopjack.

Het volledig vernieuwde Odlo Blackcomb thermoshirt heeft daarnaast een nieuw design en is het voorzien van organic bodymapping. Hierdoor krijgen je spieren de juiste ondersteuning en wordt vocht optimaal afgevoerd. Daarnaast zorgt dit voor de juiste temperatuurregulatie zodat jij het beste uit jezelf kunt halen! De Effect by Odlo technologie zorgt ervoor dat vieze geurtjes worden tegengegaan.

De Performance Blackcomb collectie van Odlo is voor heren en dames verkrijgbaar bij jouw favoriete Runnersworld winkel en online. Ik help je graag bij Runnersworld Amsterdamse Bos.

Gratis Steentje knuffel bij aankoop van een Odlo Blackcomb ondershirt

Odlo heeft een leider status binnen de Fair Wear Foundation, die zich inspant om de arbeidsomstandigheden in de textielindustrie wereldwijd te verbeteren.

Ook jij kunt een steentje bijdragen door duurzamere en bewuste keuzes te maken in je aankopen. Koop je daarom in februari een Odlo Blackcomb ondershirt, dan ontvang je Steentje knuffel t.w.v. €14,95 cadeau.

Lidia

Ik ben Lidia, getrouwd, moeder van 2 puberende zonen en werk parttime bij Runnersworld Amsterdamse Bos. Daarnaast ben ik freelance grafisch ontwerper. Hardlopen doe ik al 8 jaar op een fanatiek niveau. Ik loop waar en wanneer ik maar kan.

4 reactie(s)

Reageer op deze blog

Runnersworld Nederland
Runnersworld Nederland

Je kunt natuurlijk altijd de knuffel afslaan wanneer je deze niet wilt gebruiken. Daarnaast proberen we met onze Steentje knuffel duurzaamheid bespreekbaar te maken. We kiezen er niet voor om korting te geven aangezien deze duurzame producten het geld waard zijn.

Jettie
Jettie

Zon knuffel waar volgens mij de meeste lopers niet op zitten te wachten is toch niet duurzaam? Ik heb de trui ook overigens, zit heerlijk!

Alexandra
Alexandra

Ik draag het shirt ooken ben er super blij mee

Beste Lidia,
Beste Lidia,

Leuk om je blog te lezen. Wat een prachtig shirt heb je aan, en niets is er leuker dan buiten sporten, en dan ook nog met dit prachtige shirt. Dan gaat het lopen alleen maar beter. Geniet ervan.

Deze website maakt gebruik van cookies

Om u een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Runnersworld gebruik van cookies door: Google Analytics, Youtube, Facebook, Twitter, Hotjar, AddThis en vergelijkbare technieken, die door Runnersworld of derden worden geplaatst. Door op “Accepteer cookies” te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.
Meer informatie over deze cookies vindt u op onze cookieverklaring.

Accepteer cookies Doorgaan zonder cookies