Naar het overzicht

Review: New Balance Fresh Foam 1080v9 hardloopschoenen

Lidia
woensdag 20 februari 2019

Ik ben Lidia, getrouwd en moeder van 2 puberende zonen. Ik werk parttime bij Runnersworld Amsterdamse Bos. Daarnaast ben ik freelance grafisch ontwerper. Hardlopen doe ik al 8 jaar op een fanatiek niveau. Ik loop waar en wanneer ik maar kan. Een favoriete afstand heb ik niet, nou ja…. stiekem vind ik de marathon wel de mooiste afstand, maar ik loop net zo graag een cross van 6 kilometer. Ook doe ik aan triatlons, voorlopig nog over de korte afstanden (sprint of kwart). En thuis of in de sportschool word ik helemaal zen op mijn yogamat. Verder weet ik veel over voeding, ik adviseer klanten hierover graag in de winkel.

New Balance Fresh Foam 1080v9 hardloopschoenen

De Fresh Foam 1080v9 ziet er niet alleen heel anders uit dan de Fresh Foam 1080v8, maar hij voelt ook duidelijk heel anders! Dit model is een stuk lichter en omsluit de voet wat compacter. Daarnaast geeft de Fresh Foam 1080v9 een directer gevoel dan de 1080v8.

Na een paar kilometers van mijn lange duurloop was ik al overtuigd! Die zitten lekker! Daar waar ik bij andere schoenen vaak het laatste lusje mee moet strikken om mijn hiel goed op de plaats te houden, heb ik dat bij de New Balance Fresh Foam 1080v9 juist niet nodig. Dankzij deze hielkap en het double jacquard bovenwerk sluit de 1080 perfect om mijn hiel en middenvoet, zonder dat het gaat knellen. Tegelijkertijd zijn mijn voorvoet en tenen blij met de ruime toe-box. Deze schoen is dempend, en toch responsief. Ik wikkel in de Fresh Foam 1080v9 makkelijk af en blijf voldoende stabiliteit voelen, ook wanneer ik wat vermoeider begin te raken.

De Fresh Foam 1080v9 hardloopschoen van New Balance wordt zeker mijn volgende marathon schoen! En…. hij ziet er nog eens heel fashionable uit. Want het oog wil natuurlijk ook wat!

De New Balance Fresh Foam 1080v9 hardloopschoenen zijn voor heren en dames verkrijgbaar bij jouw favoriete Runnersworld winkel en online. Ik help je graag bij Runnersworld Amsterdamse Bos.

Lidia

Ik ben Lidia, getrouwd, moeder van 2 puberende zonen en werk parttime bij Runnersworld Amsterdamse Bos. Daarnaast ben ik freelance grafisch ontwerper. Hardlopen doe ik al 8 jaar op een fanatiek niveau. Ik loop waar en wanneer ik maar kan.

0 reactie(s)

Reageer op deze blog

Deze website maakt gebruik van cookies

Om u een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Runnersworld gebruik van cookies door: Google Analytics, Youtube, Facebook, Twitter, Hotjar, AddThis en vergelijkbare technieken, die door Runnersworld of derden worden geplaatst. Door op “Accepteer cookies” te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.
Meer informatie over deze cookies vindt u op onze cookieverklaring.

Accepteer cookies Doorgaan zonder cookies