Naar het overzicht

Review: Nathan VaporMag

Runnersworld Nederland
maandag 22 oktober 2018

Hi, mijn naam is Delphine en ik heb iets heel erg leuks te vertellen en te laten zien. Afgelopen half jaar heb ik stage gelopen op het hoofdkantoor van Runnersworld Nederland. Toevallig had ik twee maanden voordat ik bij Runnersworld startte Liever Fit ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Naast het geven van Bootcamps en Personal Training ben ik zelf fanatiek aan het hardlopen en probeer ik de medemens ook in beweging te krijgen.

Van Runnersworld heb ik afgelopen week de eer gekregen om een leuk hardloopitem te testen, namelijk het Nathan VaporMag drinkvest. Het merk Nathan was bij mij al bekend door de stage bij Runnersworld en zij maken voornamelijk accessoires gericht op hydratatie tijdens het sporten. Voordat ik stage ging lopen kende ik het merk nog niet. Maar nu mag ik dus zelf een product van Nathan uitproberen, dat is toch superleuk!!

Ik moet wel eerlijk toegeven dat toen ik het pakketje met het drinkvest thuiskreeg, ik niet meteen een gat in de lucht sprong. Ik heb vaker hardgelopen met een flesje in mijn hand of met een drinkriem om. Dit waren een van mijn minder goede trainingen, omdat ik mij zo irriteerde aan het water dat met iedere stap alle kanten op ging. Maar hé, niet geschoten is altijd mis en het vest ziet er zó professioneel uit dat ik toch wel benieuwd ben. Check de onderstaande video voor mijn ervaring met en mening over de Nathan VaporMag.

Nathan
Eerst eventjes wat korts over het merk Nathan. Nathan is een merk met op prestatiegerichte producten om het beste uit een run te halen. Naast drinkvesten biedt Nathan ook verschillende handhelds, flessen, riemen en reflectie producten, waarvan veel gericht op is hydratatie. Nathan haar producten zijn verkrijgbaar bij iedere Runnersworld winkel.

Mijn eerste indruk
Zoals ik al zei ben ik op voorhand een klein beetje pessimistisch door mijn eerdere ervaring met drinken en flesjes tijdens het hardlopen maar ik vind het wel altijd leuk om iets nieuws uit te proberen. Dus misschien gaat dit me positief verrassen. Daarnaast ziet het Nathan VaporMag drinkvest er getailleerd en leuk uit!!

Wat ik mooi vind aan de hardlooprugzak is dat er zo veel opslagruimte is. Op de borst zijn naast de ‘drink-fles-vakjes’ ook twee kleine vakjes te vinden, bijvoorbeeld voor je gelletjes. Aan de zijkant van het vest, onder de oksels, zijn aan beide kanten een vakje te vinden. Op de rug heb je een groot vak met een ritssluiting, bijvoorbeeld voor sleutels of pinpas én er is nog een groot vak waar je bijvoorbeeld een jasje in kan stoppen. Ideaal!!

Aan alle vakjes en opslag te zien lijkt het mij een vest voor meerdere seizoenen en weersomstandigheden. Met de hitte van deze zomer is het lekker om bij een relatief korte run (6KM bijvoorbeeld) wat water mee te nemen voor onderweg, aan een truitje hoef je dan niet te denken… maar in de winter is het ook een praktisch vest bij lange duurlopen. Het mooie is dan dat je bij de start van je loop bijvoorbeeld een jasje aan hebt, en deze onderweg prima in je vest kwijt kan zonder dat het in de weg zit tijdens de rest van de loop.

Mijn ervaring met Nathan VaporMag
En dan ben je om! Wat een fijn vest is die Nathan VaporMag! Het mooie is dat ik dus in eerste instantie niet erg enthousiast was over hydratatieproducten tijdens het rennen, maar dit drinkvest zit zo fijn en passend om mijn lichaam, dat ik tijdens het rennen niet eens door heb dat ik hem draag. Dat moet je hebben!!!

Hydratatie
Tijdens het rennen is het heel gemakkelijk een slok water te nemen, door licht met je tanden in het tuutje te bijten kan je zo een slok nemen. Naast water is het natuurlijk ook lekker om met duurlopen bijvoorbeeld wat isotone drinken mee te nemen. De waterflesjes zijn heel gemakkelijk schoon te spoelen.

Comfort
Zoals ik eerder zei zit het vest als gegoten. Door de handige sluitingen en de verschillende verstelmogelijkheden kan je het drinkvest helemaal passend maken. De ‘armgaten’ van het vest zijn best groot, zelfs met een top aan voel je het vest niet zitten of schuren. Mijn grootste irritatie van eerder geprobeerde hydratatieproducten was het klotsende water tijdens het rennen. Tijdens mijn run heb ik geen een keer last gehad van klotsend water, de flesjes van de Nathan VaporMag zijn fijn. Na het vullen van de flesjes moet je ventjes een slok nemen, zodat de flesjes vacuümtrekken als het ware. Tijdens het lopen voel je helemaal niets van het water, iets wat ik echt super vind!!

Eindoordeel
Een bedankje aan Runnersworld en Nathan dat ik dit VaporMag drinkvest heb mogen testen. Het heeft mijn gedachten over hardloop-hydratatieproducten 180 graden gedraaid. Een ideaal vest voor het warme weer en voor duurlopen!! Zonder dat het tijdens het lopen irriteert kan je water, sleutels, pasjes en een grote telefoon gewoon meenemen (ik denk dat dit a la 2018 ook belangrijk is).

Ben jij net zo enthousiast als dat ik ben? Ga dan nu naar de dichtstbijzijnde Runnersworld winkel of check de Runnersworld webshop en haal jouw Nathan VaporMag binnen!!

Runnersworld Nederland

Of je nu net begint, of op professioneel niveau meeloopt, Runnersworld is dé winkel voor elke hardloper. De winkeleigenaren zijn zelf allemaal fanatieke hardlopers en of looptrainer en weten dan ook als geen ander hoe een hardloper beweegt.

0 reactie(s)

Reageer op deze blog

Deze website maakt gebruik van cookies

Om u een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Runnersworld gebruik van cookies door: Google Analytics, Youtube, Facebook, Twitter, Hotjar, AddThis en vergelijkbare technieken, die door Runnersworld of derden worden geplaatst. Door op “Accepteer cookies” te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.
Meer informatie over deze cookies vindt u op onze cookieverklaring.

Accepteer cookies Doorgaan zonder cookies