Naar het overzicht

On Run to Zurich

Runnersworld Nederland
donderdag 03 mei 2018

In samenwerking met On organiseert Runnersworld een unieke run: On Run to Zurich op 30 juni 2018

On is een Zwitsers hardloopmerk. Het hoofdkantoor staat in Zürich. Om die reden bieden Runnersworld en On jou nu de kans om mee te lopen naar Zurich. Nee, het is geen typefout. De umlaut is bewust achterwege gelaten. In Nederland ligt ook een plaats(je) genaamd Zurich, maar dan zonder umlaut. Dit kleine dorpje met 168 inwoners ligt in Friesland direct aan de Afsluitdijk.

Je kunt dus straks niet alleen naar Zurich lopen, maar ook nog over de Afsluitdijk! Schrijf je snel in want er is slechts plek voor 500 lopers. Inschrijven doe je hier.

De Run
Er zijn twee afstanden: ± 6km en ±17km. 
We verzamelen ’s morgens vanaf 10:00 in Zurich waar bussen op je staan te wachten. Deze bussen zullen je vanaf 12:00 brengen naar jouw startpunt, voor de korte- of de lange afstand, op de Afsluitdijk. Vanaf daar loop je terug naar Zurich. Over de dijk met aan het eind een extra lus langs de Waddenzee. Een unieke kans voor een prachtige loop!

De On Cloudace
Deze run wordt door On georganiseerd omtrent de lancering van het nieuwe model: de On Cloudace.
De On Cloudace brengt alle technieken samen die On in haar verschillende schoenen heeft toegepast. Deze schoen wordt daarmee de meest comfortabele en meest stabiele schoen die On ooit heeft ontwikkeld. Het evenement wordt nog unieker, want On zorgt dat deze schoen ter plekke is om te testen. Je kunt zelfs de complete afstand op de schoen lopen!
Bevalt de schoen? Dan kan jij, als een van de aller eersten, de schoen daar bestellen en de week erop aanschaffen in jouw Runnersworld winkel.

Op dit moment kunnen wij nog niet meer over de schoen zeggen, de schoen wordt op 21-06-2018 wereldwijd gelanceerd. Volg On en Runnersworld op Facebook zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws. 

Over On
Het innovatieve Zwitserse merk On maakt hoogwaardige lichte en vooral goede hardloopschoenen. De revolutionaire demping ‘Cloudtech’ combineert verticale en horizontale demping waardoor de belasting op jouw lichaam het minste is.
Het gevolg? Minder risico op blessures, meer snelheid, meer comfort, maar bovenal: meer plezier! Meer informatie over On vind je hier.

Inschrijven
Om jezelf in te schrijven ga je naar onderstaand inschrijfformulier. Wees er snel bij want er is plek voor slechts 500 lopers! 
Deelname bedraagt € 10,-, en wordt automatisch afgeschreven. Kies de gewenste afstand en vul je gegevens in. 
Kies daarnaast of je wel of geen uniek On Run to Zurich shirt wilt (slechts € 9,95)
Wil je een vrijwillige bijdrage doen aan Kika? (€ 1,- van het inschrijfgeld gaat sowieso naar Kika)
Er volgt een bevestigingsmail van inschrijving

Later volgt er nog een mail met meer info over jouw persoonlijke starttijd. Hierbij vind je ook alle verdere informatie over de route, parkeren en exacte tijden.

Je startnummer en eventueel shirt haal je op bij het startveld in Zurich

Runnersworld Nederland

Of je nu net begint, of op professioneel niveau meeloopt, Runnersworld is dé winkel voor elke hardloper. De winkeleigenaren zijn zelf allemaal fanatieke hardlopers en of looptrainer en weten dan ook als geen ander hoe een hardloper beweegt.

0 reactie(s)

Reageer op deze blog