Naar het overzicht

Innovatieve en groene hardloopsokken

Runnersworld Nederland
vrijdag 17 maart 2017

Ervaar het ultieme draagcomfort van de nieuwe Teko hardloopsokken van Runnersworld. Die zijn niet alleen goed voor jou, maar ook goed voor de wereld. De oceanen liggen vol met afval. Waaronder afgedankte en achtergelaten nylon visnetten. Door de netten op te ruimen en te recyclen tot nieuw nylon garen, ontstaan innovatieve producten. Van het nylon afval dat rond zwerft in de oceaan wordt namelijk de nieuwe ECONYL grondstof gemaakt. Dit is de basis van Teko sokken, zo zijn ze voor 100% gemaakt van gerecyclede materialen. De stof is ademend en zorgt voor een snelle zweetafvoer. En door de perfecte pasvorm begin jij met een extra goed gevoel aan je run.

In jouw Runnersworld winkel kunnen ze je er veel meer over vertellen én kan je precies zien hoe de visnetten tot sokken omgetoverd worden. 

Naar de webshop >>

 

Runnersworld Nederland

Of je nu net begint, of op professioneel niveau meeloopt, Runnersworld is dé winkel voor elke hardloper. De winkeleigenaren zijn zelf allemaal fanatieke hardlopers en of looptrainer en weten dan ook als geen ander hoe een hardloper beweegt.

0 reactie(s)

Reageer op deze blog