Naar het overzicht

Hardlopen in de warmte kan heerlijk zijn maar let er wel op dat je genoeg drinkt!

Runnersworld Nederland
dinsdag 20 juni 2017

Hardlopen in de warmte kan heerlijk zijn maar let er wel op dat je genoeg drinkt! 

Met het verlies van 2% van je lichaamsgewicht tijdens het lopen gaat je prestatie al met 10% achteruit. Zorg dus dat je dat bijvult tijdens het lopen, dan voel je je ook daarna een stuk beter.

Je kunt water drinken maar denk ook eens aan een sportdrank als SiS. Deze sportdrank bevat een mix van gemakkelijk te verteren koolhydraten, elektrolyten (zoals natrium) voor optimale hydratatie en cafeïne, dat vermoeidheid kan verminderen. Deze mix zorgt de wateropname van je lichaam tijdens het sporten te verbeteren, je uithoudingsvermogen te behouden en tegen kramp te beschermen. 
Sportdrank meenemen tijdens het rennen kan met onze belt waarin je 4 flesjes van 170ml kan meenemen en waarin je ook je smartphone kwijt kunt en je huissleutels. Twee aparte zakjes dus dat gaat niet krassen.

Runnersworld Nederland

Of je nu net begint, of op professioneel niveau meeloopt, Runnersworld is dé winkel voor elke hardloper. De winkeleigenaren zijn zelf allemaal fanatieke hardlopers en of looptrainer en weten dan ook als geen ander hoe een hardloper beweegt.

0 reactie(s)

Reageer op deze blog