Naar het overzicht

Girls Love 2 Run: Botox baby?!

Runnersworld Nederland
dinsdag 05 december 2017

Francien liet de botox staan, voor dit product.
 

Botox?!
Ik wilde onlangs botox in mijn oksels laten spuiten, omdat ik zweet, zelfs als het (ijs)koud is. Ik deed het niet, omdat ik de afspraak – die al een half jaar in mijn agenda stond – kats vergeten was.

Zoektocht
Ik besloot een minder ingrijpende oplossing te zoeken. Toen ik via Stories melding maakte van mijn zoektocht kreeg ik massaal bijval van jullie. Volgster Tessa wees me op de Evolution Blackcomb sportswear lijn van Odlo en dan met name op dit shirt. ‘Ventilerend, droogt snel en biedt goede isolatie tegen de kou’. Een ondershirt dat ademt,mijn zweet opneemt en die me tijdens het lopen ook nog eens beschermt tegen kou, wind en regen. Klinkt als muziek ik mijn oren.

Not the only one
Mijn lichaam verbruikt veel energie. Hoe kan het ook anders, want ik heb A D H D? Waardoor er telkens heel veel warmte vrijkomt. Dat middels zweet mijn lichaam verlaat. En dat zorgt nogal eens voor oververhitte (stink) oksels. Het gekke is wel, dat ik het dan overall nog steeds intens koud kan hebben. Iemand die hier toevallig ook last van heeft? Of ben ik de enige?

Voltooid verleden tijd
Tijdens het lopen zorgt zweet er in mijn geval ook nog eens voor, dat mijn shirt doorweekt raakt. In de lente/zomer kan dat geen kwaad. Omdat de gevoelstemperatuur dan prima is. In de herfst/winter is dit een probleem. Omdat het natte shirt dan uiteindelijk ijskoud wordt. Maar volgens Tessa, is ook dat probleem voltooid verleden tijd.

Waar kan ik het kopen?!
Ik neem contact op met Runnersworld om te zien of zij het shirt verkopen. Ja! Dat blijkt het geval te zijn. Ik schaf het shirt aan en neem de proef op de som. En wat blijkt? Het shirt zit als gegoten en is naadloos. Niet te dik, maar ook zeker niet te dun. En op het label lees ik ook dat er speciale geur remmende vezels in de stof zijn geweven. Normaal gesproken, was ik om die reden mijn sportkleding in huishoudazijn, maar met dank aan deze vezels is ook dat niet meer nodig.

Oplossing
Na zes runs kan ik met recht zeggen dat ik de oplossing heb gevonden! Waarop ik Joyce vraag of het okay is om hier een blogpost aan te wijden. Aangezien ik echt vierkant achter dit product sta. Je begrijpt dat er dus ook geen nieuwe botox afspraak gemaakt gaat worden.

Review
In diverse reviews op internet lees ik dat ditzelfde product vorig jaar de prestigieuze ISPO-award in de categorie Ski / Baselayer heeft gewonnen. En ik begrijp direct waarom. Dit shirt gaat eveneens mee naar mijn skibestemming!

#DOcember
Ik vraag Runnersworld of ik misschien een tweetal Evolution Blackcomb shirts mag weggeven. Naast een shirt. Wat je daarvoor moet doen? Nou meedoen aan #DOcembernatuurlijk! Van 5 tot 10 december dien je daarvoor minimaal 17 (van de in totaal 70 kilometer) te lopen! Deel je voorgang via Instagram en / of Facebook met de hashtag #DOcember. En vergeet ook je kilometerstand niet te vermelden op de volgende wijze: 17/70. Zondag maken we de twee winnaars bekend.

Runnersworld Nederland

Of je nu net begint, of op professioneel niveau meeloopt, Runnersworld is dé winkel voor elke hardloper. De winkeleigenaren zijn zelf allemaal fanatieke hardlopers en of looptrainer en weten dan ook als geen ander hoe een hardloper beweegt.

0 reactie(s)

Reageer op deze blog

Deze website maakt gebruik van cookies

Om u een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Runnersworld gebruik van cookies door: Google Analytics, Youtube, Facebook, Twitter, Hotjar, AddThis en vergelijkbare technieken, die door Runnersworld of derden worden geplaatst. Door op “Accepteer cookies” te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.
Meer informatie over deze cookies vindt u op onze cookieverklaring.

Accepteer cookies Doorgaan zonder cookies