Naar het overzicht

Fit with Marit: Ik ga de NYC marathon rennen!!!

Runnersworld Nederland
zondag 03 september 2017

Jaaaaaaaaaa, eindelijk kan ik (Fit with Marit) het jullie vertellen!

IK GA 5 NOVEMBER IN NEW YORK DE MARATHON RENNEN!!!!!!!!!!!!!!

Waaaaah! Wie had dat ooit gedacht? Nou, ik dus echt niet! Een marathon rennen was iets wat ik ooit wilde doen. Ooit. Nooit had ik verwacht dat het zo snel op mijn pad zou komen… en hoe?! Ik ga gewoon de f*cking marathon in New York lopen! Echt lieve lezers, dit is zo’n kans en stiekem ook zo’n droom. Een droom waarvan ik nog lang niet had verwacht ‘m binnenkort (eh wat? 9 weken!) waar te maken. Oke oke, ik heb de finishlijn nog niet gehaald, maar man o man wat ben ik excited. En tegelijkertijd vind ik het ZO spannend en heb ik stiekem ook wel wat angst voor wat er komen gaat en wat me te wachten staat. Een uitdaging gaat het zeker worden!

Hoe het dan zo op mijn pad is gekomen? Lang verhaal kort, maar het heeft alles te maken met de samenwerking die ik heb met Runnersworld. Binnenkort komt hun nieuwe campagne online en zodra je die voorbij ziet komen, snap je waarom zij mij de marathon willen laten rennen. Dit ga ik dus ook onder de begeleiding en in samenwerking met Runnersworld doen.
Inmiddels weet ik dit zo’n drie weken en ben ik direct volop in training. Ik liep gelukkig nog steeds zo’n twee keer per week en lange afstanden heb ik altijd al leuk gevonden. Twaalf weken om te trainen dus… sommige kunnen dit te kort vinden, maar ik zie het zelf erg positief in. Ik voel me sterk en ben mega gemotiveerd! Ik probeer nu zo’n drie tot vier keer per week te hardlopen en heb er onwijs veel plezier in. Trainen met een doel voor ogen!

De aankomende weken zullen dus in het teken staan van hardlopen, hardlopen en hardlopen. Het wordt mijn allereerste marathon ever en ik ben ontzettend benieuwd naar alle voorbereidingen. Ik wil jullie dan ook zoveel mogelijk meenemen in de voorbereidingen. In de komende weken ga ik een loopanalyse doen, krijg ik mijn officiële trainingsschema, ga ik samen met Stichting Semmy trainen (+20 lopers waarmee we naar NY gaan), ga ik me bezig houden met voeding, de campagne van Runnersworld (waar het allemaal mee begonnen is) komt online enzovoort, enzovoort. Vanaf nu deel ik iedere zondag een blog waarin ik jullie er van alles over vertel! 

Ik neem de trainingen en alles eromheen onwijs serieus en realiseer me ook zeker dat dit een droom van vele is. Ik ben echt onwijs vereerd en dankbaar en hoop jullie gewoon heel erg mee te nemen de komende tijd en natuurlijk in New York zelf. Wie weet maak ik je zo excited om ooit, ooit ook een marathon te rennen!

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig naar bepaalde dingen in de aanloop van de marathon, laat het me vooral weten in een reactie onder de blog.

Klik hier voor de volgende blog in de serie.

Runnersworld Nederland

Of je nu net begint, of op professioneel niveau meeloopt, Runnersworld is dé winkel voor elke hardloper. De winkeleigenaren zijn zelf allemaal fanatieke hardlopers en of looptrainer en weten dan ook als geen ander hoe een hardloper beweegt.

0 reactie(s)

Reageer op deze blog

Deze website maakt gebruik van cookies

Om u een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Runnersworld gebruik van cookies door: Google Analytics, Youtube, Facebook, Twitter, Hotjar, AddThis en vergelijkbare technieken, die door Runnersworld of derden worden geplaatst. Door op “Accepteer cookies” te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.
Meer informatie over deze cookies vindt u op onze cookieverklaring.

Accepteer cookies Doorgaan zonder cookies