Blog

 • YU MAN RACE - 5 & 6 september 2020

  Runnersworld Nederland
  maandag 27 januari 2020

  Nederland én Europa is een ongekend toffe RACE rijker. “Iedereen” op deze wereld voelt de aantrekkingskracht van minstens 1 van de 4 verschillende type wedstrijden: OBSTACLE RUN, HALF MARATHON, THROWDOWN, KIDS OBSTACLE RUN.

  Lees verder
 • Het hardloopverhaal van: Rob

  Runnersworld Nederland
  vrijdag 24 januari 2020

  Rob heeft met ons gedeeld hoe hardlopen zijn nieuwe passie is geworden. Omdat wij geïnspireerd werden door zijn verhaal hebben we samen met Rob besloten het verhaal met anderen te delen.

  Lees verder
 • Drie tips om het hardlopen weer op te pakken

  Runnersworld Nederland
  donderdag 16 januari 2020

  Kan jij jouw goede voornemens volhouden of heb je meestal wat extra motivatie nodig? Je bent niet de enige die het lastig heeft met goede voornemens om het hardlopen weer op te pakken.

  Lees verder
 • De Adrenaline GTS 20 hardloopschoenen van Brooks: al 20 jaar een begrip

  Runnersworld Nederland
  woensdag 15 januari 2020

  De Adrenaline GTS van Brooks is al 20 jaar een begrip onder de overpronerende hardlopers. In de afgelopen 20 jaar is deze hardloopschoen continue verbeterd en deze 20ste is dan ook weer uitgerust met de nieuwste technologieën.

  Lees verder
 • Wedstrijd voorbereiding: de laatste week

  Runnersworld Nederland
  woensdag 18 december 2019

  Afhankelijk van de wedstrijdafstand die je wilt gaan lopen pas je je training in de laatste week aan. Dit geldt voor de mensen die voor zichzelf een goede tijd willen lopen. Is het een wedstrijd tussendoor? Dan is dit minder het geval.

  Lees verder
 • Goede hardloopvoornemens voor 2020

  Runnersworld Nederland
  woensdag 18 december 2019

  Het is bijna zover: de decenniumwissel. Klaar om 2020 weer te beginnen vol goede moed? Heb jij je hardloopdoelen weer gesteld voor het aankomende jaar? De goede voornemens komen er weer aan en wij helpen je graag om jouw doelen zo goed mogelijk te behalen

  Lees verder
 • Maximale hartslag, hartslagzones en omslagpunt

  Runnersworld Nederland
  vrijdag 13 december 2019

  Om op prestatie of met een bepaald doel te lopen, is het van belang dat je je resultaten meet en monitort. Een handig middel om dit te doen is door het meten van je hartslag.

  Lees verder
 • Marcel Fiering steekt duim op voor On Cloudflow in Valencia

  Runnersworld Nederland
  woensdag 11 december 2019

  Bijna recht vanuit de doos een marathon lopen. Dat kan maar met weinig schoenen. Marcel Fiering deed dit kunstje met zijn nieuwe On Cloudflow. 'Een uurtje inlopen in Nederland, daarna heb ik deze fijne schoenen pas weer vlak voor de start aangetrokken.'

  Lees verder
 • New Balance introduceert de innovatieve demping FreshFoamX bij de 1080v10 hardloopschoenen

  Runnersworld Nederland
  woensdag 11 december 2019

  New Balance lanceert het nieuwste model van de 1080 met de innovatieve demping: FreshFoamX. Deze hardloopschoenen beschikken over een optimale combinatie tussen maximale demping en flexibiliteit. Ideaal voor jouw duurloopjes en snellere trainingen.

  Lees verder
 • De buitenaardse productinnovaties van de adidas Ultraboost 20 hardloopschoenen

  Runnersworld Nederland
  woensdag 11 december 2019

  Adidas heeft een volledig vernieuwd model hardloopschoenen uitgebracht: de Ultraboost 20. Deze schoenen zijn ontwikkeld met technologieën van NASA, waardoor deze schoenen buitenaardse productinnovaties bevatten.

  Lees verder

Deze website maakt gebruik van cookies

Om u een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Runnersworld gebruik van cookies door: Google Analytics, Youtube, Facebook, Twitter, Hotjar, AddThis en vergelijkbare technieken, die door Runnersworld of derden worden geplaatst. Door op “Accepteer cookies” te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.
Meer informatie over deze cookies vindt u op onze cookieverklaring.

Accepteer cookies Doorgaan zonder cookies