Blog

 • adidas Ultraboost 21

  Runnersworld Nederland
  donderdag 04 februari 2021

  De adidas Ultraboost 21 is er om hardlopers de energie te geven die zij nodig hebben. De schoen biedt namelijk meer energie tijdens elke stap. Kies voor de ultieme runner’s high, voor de adidas Ultraboost 21, voor een leven waar jij leeft op Hi Energy.

  Lees verder
 • Tip: Glad en sneeuw, hoe ga je er mee om?

  Runnersworld Nederland
  woensdag 03 februari 2021

  Glad en sneeuw, hoe ga je er mee om? Hou rekening met de temperatuur, je route en gladheid door sneeuw.

  Lees verder
 • Hardlopen in de ochtend of avond?

  Runnersworld Nederland
  woensdag 20 januari 2021

  De één loopt liever ’s ochtends hard als de wereld nog slaapt, een andere geeft de voorkeur aan ’s avonds hardlopen. Runnersworld zocht voor jou uit of er een verschil is tussen ’s ochtends en ’s avonds hardlopen.

  Lees verder
 • De New York marathon

  Runnersworld Nederland
  vrijdag 01 januari 2021

  Het lopen van een marathon, en zeker de New York marathon, is voor vele hardlopers een droom. Meervoudig Nederlands kampioen op de marathon Michel Butter en hardloopster Marit (van Fit With Marit) hebben beiden deze marathon gelopen en delen hun ervaring.

  Lees verder
 • ASICS GT 2000-9

  Runnersworld Nederland
  vrijdag 11 december 2020

  ASICS heeft de GT 2000-9 vernieuwd. De nieuwste versie bevat de GEL-technologie in de achtervoet, Dynamic Duomax technologie, Ortholite foam, de Flytefoam tussenzool en heeft een lichtgewicht mesh-constructie. Is dit jouw nieuwe hardloopschoen?

  Lees verder
 • Brooks Adrenaline GTS 21

  Runnersworld Nederland
  dinsdag 01 december 2020

  Vanaf nu beschikbaar: De nieuwe Brooks Adrenaline GTS 21 hardloopschoenen.

  Lees verder
 • De juiste sportbeha

  Runnersworld Nederland
  vrijdag 27 november 2020

  Een goede sportbeha is erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat je comfortabel kunt sporten en beschermt jouw borsten. Bij het kiezen van de juiste sport bh komt veel kijken. Wat? Dat lees je in onze blog.

  Lees verder
 • Alles over blaren en hardlopen

  Runnersworld Nederland
  maandag 23 november 2020

  Alles over blaren en hardlopen

  Lees verder
 • Jumbo Foodcoach app

  Runnersworld Nederland
  vrijdag 13 november 2020

  Steeds beter hardlopen maakt gelukkig. Runnersworld wil zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat het inhoud om steeds beter te hardlopen. De Jumbo Foodcoach app helpt jou hierbij, zodat jij je nog meer kunt verbeteren en met meer plezier gaat hardlopen.

  Lees verder
 • New Balance 1080v10 en 880v10 review

  Runnersworld Nederland
  vrijdag 06 november 2020

  Mathijs van Runnersworld Nijmegen zocht voor jullie uit hoe de nieuwste 880v10 en 1080v10 van New Balance lopen. Lees hier wat hij van deze hardloopschoenen vindt.

  Lees verder

Deze website maakt gebruik van cookies

Om u een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Runnersworld gebruik van cookies door: Google Analytics, Youtube, Facebook, Twitter, Hotjar, AddThis en vergelijkbare technieken, die door Runnersworld of derden worden geplaatst. Door op “Accepteer cookies” te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.
Meer informatie over deze cookies vindt u op onze cookieverklaring.

Accepteer cookies Doorgaan zonder cookies