Naar het overzicht

Tijdelijk €70,- korting op de TomTom Adventurer

Runnersworld Nederland
vrijdag 16 juni 2017

Verras jezelf of een ander met de stoere TomTom Adventurer. Tijdelijk ontvang je bij Runnersworld € 70,-  korting op dit outdoor sporthorloge. Je betaalt dus geen € 299,- maar slechts € 229,-. De TomTom Adventurer is het meest uitgebreide sporthorloge van TomTom. Hij beschikt naast GPS, hartslagmeting op de pols en geïntegreerde muziekspeler over een barometer waarmee hoogtes worden gemeten. Daarnaast zorgt het robuuste bandje voor een betere bescherming van het scherm en een stoerdere uitstraling. De actie geldt vanaf maandag 5 juni t/m 25 juni.

Kies je voor de ORANJE of ZWARTE TomTom Adventurer?

Trek de natuur in met het nieuwe TomTom Adventurer GPS-Outdoorhorloge. De TomTom Adventurer volgt je outdooractiviteiten, zoals hardlopen, wandelen, skiën en snowboarden, en geeft je live statistieken voor hoogte, afstand in 3D, stijging, helling, tempo, aantal verbrande calorieën en meer.

Je kunt ook je hartslag volgen zonder borstband met de ingebouwde hartslagmeter en muziek luisteren dankzij de ingebouwde muziekspeler met ruimte voor meer dan 500* nummers. Met de functie voor routeverkenning kun je nieuwe routes ontdekken en er zeker van zijn dat je altijd de weg naar huis vindt.

Met dit horloge kun je ook je prestaties voor alle sporten volgen; van wandelen, fietsen, zwemmen en fitnessen tot skiën en nog veel meer. De TomTom Adventurer kan alles aan.

TomTom Mysports
Synchroniseer, bewaar, deel en evalueer je sessies met de MySports mobiele app of de desktopapplicatie. Laat je vrienden weten wat je hebt gedaan. Deel je avonturen op sociale media en bereik je doelen samen. De MySportsConnect-software kan ook worden gebruikt om playlists op je horloge te downloaden en nieuwste updates te ontvangen.

Runnersworld Nederland

Of je nu net begint, of op professioneel niveau meeloopt, Runnersworld is dé winkel voor elke hardloper. De winkeleigenaren zijn zelf allemaal fanatieke hardlopers en of looptrainer en weten dan ook als geen ander hoe een hardloper beweegt.

0 reactie(s)

Reageer op deze blog